Doruk2101 Kızlar öncelikle meraba benim 6 ay 10 günlük bi bebeğim var 2 günden beri burnu kanıyor yoğun bi şekilde renginde kıpkırmızı neden kanıyor olabilir bi yardım edermisiniz
Badetryki Doruk2101 durduk yere burun kanaması normal birsey mi burdan soruyorsunuz ? Hem yoğun diyorsunuz hemde kırmızı.. doktora gitmeden içiniz nasıl rahat ediyor ? Burda kimse tam olarak bilemez ki neyin ne olduğunu.. bence direk doktora götürün.
89Kbr Kılcal damarlardan ötürü olabilir hava da sıcak başına güneş geçmiş olabilir eğer dışarı çıkıyorsa… bi kbb doktoru görsün için rahat etsin
Doruk2101 Hayır dışarıda çıkarmıyorum güneş geçebilme ihtimalini bende düşündüm ama yok bu arada çok teşekkür ederim saolun
Doruk2101 Badetryki bide gribi var bu aralar hani ben ondan kaynaklı olduğunu düşündüm aspire ediyodum sabahları belki o yüzden kanamıstır diye düşündüm ilk gün ama 2 günde kanıyınca ben ne kadar aspire edersem edeyim o kadar kan akmaz dedim eşimi bekliyorum işte akşam götürücez
Badetryki Doruk2101 yaa Allah korusun benim annemde de oluyordu yüksek tansiyon cıktı mesela.. o küçücük bebek birde ağızları yok dilleri yok. Basta önlem almak en güzelii, en iyisini yaparsınız. Çok geçmiş olsun.
Doruk2101 89Kbr Esra1986 kızlar çok saolun sorup merak ettiğiniz için evet bügün götürdüm doktora baktı doktor kan tahlili istedi kan aldılar çok şükür sonuçlar temiz çıktı