nilveannesi Rizeligelin 11 aylık olucaz oturduğumuz şehirde bütün yerler 7 yaşından küçüklere delmiyoruz dediler ve deldiremedim kaldı. Ama bence küçükken deldirilmeli kendini bilmiyorken. Sonra hem çok ağlıyorlar hem de durmadan kulağını çekip mikrop kaptırıyorlar
Synmannesi 6 aylıkken kızımı deldircem Allah nasip ederse çünkü benim görümcemin kızı var korkuyor ve deldirmiycem kesinlikle diyor korkmasını istemiyorum küçükken deldirilmesi taraftarıyım
Rizeligelin Synmannesi 6 aylıkken doktorum izin vermedi 7-8 bekleyelim dedi 7 aylık kontrolünde de sormayı unuttum eczaneye danıştım küçükken deldirince büyüdükçe delik havada kalıyor dedi korkuttu 10 gün sonra 8 aylığız düşünüyorum deldirmeyi
Rizeligelin Deletedmom896 teşekkür ederim aylıkken deldirmekeri genelde pedegoglar tavsiye etmiyor bu arada benim kızımın da adı nefes 🥰
Rizeligelin DenizDamla yakınız desene genelde fındıklıyı bilmeyen Rizeliler bile var baya çıkışta olduğumuz için 😂
DenizDamla Rizeligelin Rize’yi bırak Karadeniz’i avucumun içi gibi biliyorum.Fındıklı’yı bilmeyen Rize’li değildir.😂🤷🏻♀️
Rizeligelin Harunnfatma1609 eczane kafamı karıştırmasaydı bende 7 aylıkken deldirecektim sorun olmamasına sevindim umarım bizde de olmaz