Gizemensar Tospikinannesi bende kullanıyorum gunde 3 tek kucuk yaşlardan beri kullaniyorum hamileyken sadece esim içerken çekiyordum ama doğumdan aonra tekrar başladım hamile kalmadan önce 1 paket bitiriyorum gunde emzirme sonrası iciyorum
Mirac_21032019 Tospikinannesi hayatimda vicdan yaptigim en buyuk konudur bu.Hamileyken ictim sigara cok cook zor geciyo hamilekiklerim anksoyete bozuklugu var bende ataj yasadigim an elim sigaraya gidiyo.4 ay zar zor emdi bebegim kesin sutumun tadini begenmiyodu.
Tospikinannesi [silindi] lohusalık dönemim çok stresli geçtiğinde bende kullanıyorum günde 3 tane olmak şartıyla😓
[silindi] Tospikinannesi ben 10 taneye yakın içiyorum olmadi bırakamadım hamileyken de içtim. Bende çok vicdan yapıyorum ama tutamıyorum kendimi. Benim de çok stresli geçiyor hamilelikte oyleydi
Twinsmomee Benimde çok canım istiyor içiyorum bir tane hamileyken çok istemişti bir iki kere sadece bir fırt çekmiştim şimdi ikizleri uyuttuktan sonra bir tane içiyorum gece uykusuna daldıkları içinde hemen uyanmıyorlar yani sigaradan sonra 3 saat falan geçiyor tekrar emzirmem için
Fly35 Herşey kafada bitiyor bırakmak çok kolay, sadece 3 gün kendinizi sıkacaksınız, oruç tutmak gibi düşünün
Deletedmom_26 Daha öncede böyle bi yorum paylaşmıştım doğumum sezaryen olacağı için o gece son sigaramı içip yattım sadece öksürmemek için içmedim 8 buçuk ay oldu içmiyorum 🙏hamileyken içmiştim
simgeelam ben buyuk yemin etmistim bebegim olsun sigara icmicem birakicam diye gebe oldumu ogrendimdim dakkasi birakmistim suan kizim 5aylik icmiyorum iceninde yaninda duramiyorum