EzgiDuru Anneler bebegim 12 günlük. Geceleri durmuyor emzik vermek istiyorum ama kabul etmiyor. Chicco physio , avent ultra air ve nuk kaucuk denedim. Chicco yle nuk u kisa sureli emiyor 5 dk falan ama atiyor. Nasil alistirabilirim var mi bir yontemi ???
CagriEymen EzgiDuru bebeğiniz çok akıllı bir bebek... Almamakla doğru olanı yapıyor. Gıdısından öperim 😍
Gmzakn EzgiDuru ay chiccoyu ver ver benimki chiccoyu o kadar seviyorduki kayboldu avent aldım emzikten oldu tutmuyo hiçbi şekilde şimdi emzik chicco alcam bende gene denicem
Elifsuyum Şekerli suya batırıp veriyorduk biz ilk zamanlarda alışsın diye 😀 şimdi şekerli su yapmadan emiyor hatta hiç düşürmüyor
Aysenurunk Benim bebeğimde 3 aylık olucak bende alsın çok istiyorum ama maalesef ne yaptıysam almadı hafif birşeye batırıp veriyorum onu tadını alana kadar emiyor sonra atıyor varsa bi çaresi bende bilmek isterim
Hayat EzgiDuru Hic alakasi yok ben pekmez seker vs verdim ALLAHA sukur birakmadi beni ama yalanci emzigide kullanmiyo ev emzik doldu ama kizimda tik yok😏🙄 5 ayligiz bizde
Kahvegerek Dünden beri her gördüğüm emzik postuna yazıyorum 😀 emziğin plastik yuvarlak yerine tırnakla tık tık vuruyoruz
Alazokan Kahvegerek bebeğin agzındayken mi vuruyoruz nasıl yapacağız benim oğlum da emmiyor yalıyor diliyle itekliyor
Ennur_EylulKumru Doğalı 3,5 ay oldu bende bir türlü emziğe alıştıramayanlardanım 🤦🏻♀️ Bazen çok iyi bir de bıraktırması var diyorum bazen öyle bir an geliyorki çok lazım oluyor ..Ama 2 aylıktan sonra benim kız baş parmağını emmeyi keşfetti.Şimdilik öyle idare ediyoruz 😄
Kahvegerek Alazokan evet ağzındayken hemencecik tıklat bir iki itekledi ama sonra tuttu gün içinde deneyin böyle sık sık
Kahvegerek Ceylan emziği ağzına verdikten sonra yuvarlak plastik yerine tırnağınızla parmakla değil, hafifçe vuruyorsunuz bi kaç kez ağzından çıkarıp bi kaç kez tekrarlayın