Sndzkbr Lütfen böyle olan varsa bir tarif versin hiç bir şey yemiyor her şeye kafa çeviriyor anlamıyorum kulağını çekiyor acaba kulağımı ağrıyor dicem ama normal hali gayet iyi oyun oynuyor bir iki gün ek gıda vermesem sadece emse diyorum içim rahat etmiyor
durupelin Sndzkbr kaç aylık cnm kasma kendini kizim 17 aylık ben artik bıraktım zorlamıyorum kaç gündür doğru dürüst bisey yemedi bugün öğlen güzel çorbasını içti günü gününü tutmuyor ben kendimi kastikca üzüldükçe elime bisey geçmiyor daha çok stres sinir yansıtıyorum tabi 2 yaş kadar mama vermeye devam edicem takviye olarak
Sndzkbr Organiktavuk 8 ay 17 günlük 3 diş çıkardı tek meme emiyor oda az emer şimdi ek gıdada almıyor aç aç mi duruyor anlamıyorum
Organiktavuk Sndzkbr benim kızımda 17.ayda böyle oldu daha önceden ne versem yerdi ama azılar çıkmaya başlayınca işler değişti ne yaptıysam olmadı hele benim elimden asla yemiyor şimdi kendi yediklerini yiyor bende şaşıyorum bu çocuk aç nasıl yaşıyor diye ağladığım günler oldu ama artık üstüne gitmiyorum sizinki küçük daha inşallah iştahı açılır