Melismise Kızlar 2 aylık bi bebegim var 4 gündür gündüzleri toplasan bir saat uyumuyor uyuttugum da 5 dk dan fazla uyumuyo hemen kalkıyo geceleride gec yatıp erkn kalkıyo gözleri uykudan kıp kırmızı olmuş 😔
Alim7189 Melismise canım biz şuan 5 ayligiz 2.ayda bizde öle olmuştuk uyutr yerine koyardım uyanrdi ama geçici bı surec. Biraz sabır
Dildeniz Melismise normal henüz uyku düzeni oluşmamış bu bir kaç ay da sürebilir ama geçebilir de hemen siz direnin uyutmaya çalışın çok minik alışır tekrar uyumaya
Melismise Dildeniz normslde böle degil di çok degişik oldu bu gün ikinci ay aşısı vardi yaptırdık hemsire bebegin gözleri neden böle kıp kırmızı dedi bi yeri falan mi agrıyo dedi
Alim7189 Melismise malesef canım zor süreçler ama varlıkları yeter 🥰 hepsi gelip geçici canları sağolsun onlarin. Bende bazen çok yoruluyorum bazen eski hayatımı özlüyorum ama evlat tadida çok başka 🙏
Melismise Alim7189 cok yıprandım cnm ya bnm bi hastalıgım var cok agır ilaçlar kullanıyom ona bişi olur mu diye inanki kafayı yicem her aglayışı her farklı bişiyinde ödüm kopuyo
Alim7189 Melismise çok geçmiş olsun kuzum. İnan ağlamasına bile alışıyorsun :). Ben evde yalnz kalmak istemezdim aglicak susturamicm diye aklım çıkardı. Ama zamanla her şey rayına oturuyo emin ol. Birseycik olmaz Allah’ın izniyle