Ozlemkose85 Aminenur06 3 ay kullandik.sabah aksam 8 damla verdim.ayni saatte verirseniz etkisini hemen gorursunuz
Canan09 Aminenur06 2 şise kullandım bende suan kendisi cıkarıyor gazını şükür. 3 aylık olucaz. 6 saatte 15 damla verdim cok gazlıydı bebeğim
Alim7189 Aminenur06 bende sabh öğle akşam olmak üzere 6sar damla vermistim canım. Hatta bazı günler o böle yetmiyodu gece 11 gbi 6damla daha veriodum.
Aminenur06 Canan09 benimde öyle kızım 2 ay 10 günlük 😕yeni aldık biogaia kullanıyordum özellikle sabahları çok sıkışıyor
Aminenur06 Canan09 her 6 saatte bir mi verdiniz ben emziriyorum nasıl yapmam gerekiyor benim bebeğimde çok gazlı
Aminenur06 Alim7189 benim kızım sabahleyin saat 4 buçuk gibi çok sıkışıyor gece 6 damla versem olur mu
Alim7189 Aminenur06 olur canim niye olmasın bebeğine göre saatleri sen belirle zaten yoğun gaz problemi yaşamadan ver ki bebiste sende rahat et 😊
Kubra0907 Bende aldım oğlum 26 günlük sabah akşam 5 damla kullanıyorum ama yetersiz kalıyor korkuyorum fazla verirsem birsey olur diye ilk bebeğim biraz tecrübesizim yardımcı olur musunuz banada nasıl arttirmaliyim 😊
Minnos01 Aminenur06 genelde emzirme den vermeye calısıyrm evet gecede ver düzenli olursa etkisini gösterir
Minnos01 Aminenur06 aynı durumdayız desene biz tam gaz problemini cözdükmü acaba diye sevinirken kaka yapmıyo bu seferde sürekli ağlıyo Allah sabır iyilik versin canm ne deyim