Deletedmom358 Bebeğim 25 günlük oldu dünden beri göğüsümde emerek uyumak istiyor yatağına koyunca hemen uyanıyor ve aranıyor sütüm yetmiyor diycem ama sıkınca geliyor neden böyle yapıyor..
Powermoms Deletedmom358 kokunuza alistigindan. Bizde oyleyiz. Gogsumde emerek uyutuyorum iyice daldikdan sonra ystagina goturuyorum
esra0474 Deletedmom358 benimki hep öyle. Yatakta emerek uyutuyorum sonra kalkıyorum yataktan gündüzleri. Akşamları ise kucağımda emzirip yerine bırakıyorum
OzgeOzkan Deletedmom358 biz de aynıyız 🤗 kokumuzu istiyor sanırım ama bende sütümun yetmediginden şüpheleniyorum
Adanurymn Deletedmom358 biz emip snra kucakta uyuyoruz dogdugundan beri cokta guzel oluyo 😂 gogsume yatiyo o sekil rahatca yatiyo yerine koyunca uyaniyo
Deletedmom358 OzgeOzkan bnde sütün yetmediği neden korkuyorum ama yetmese fışkırarak gelmez heralde kafam çok karışık 😒
Hunilianne Deletedmom358 ilk 3 ay boyleeee. 9 ay karnında 3 ay göğsünde taşıyacaksın. Sonra sen istesen de gelmiyo🤪
anneadayi Deletedmom358 bizde 39 günlüğüz bazen öyle göğsümde uyumak istiyor bende öyle uyutuyorum dalınca da bacağıma koyuyorum kafasını öyle uyuyoruz tabi ben oturarak uyumuş oluyorum 😬
Gdogru Deletedmom358 hamileliği 9 ay sanarsın ama aslında 12 aydır o, 9 ay karnında 3 ay da memende taşıyorsun 😂 çok normal, bol ten teması yapın. Yorgunluk çok zor geliyor biliyorum ama o günleri özlüyorum şimdiden. ☺️
Cascas19 Deletedmom358 ilk 5 ay kucağımda uyudu ben sırtüstü yatıyordum o da yüzüstü benim üstüme sonradan uykusu derinleşmeye başlayınca alıştırdım yatağa
MerveAkty Deletedmom358 22 günlüğüz 3 günden beri bizdede aynı olay yaşanıyor 😁 24 saatin 22 saati mememde çocuk . Süt yetmiyor galiba dedim uyuyakalinca agzindan süt çıkıyor 😂 3 ay bu stil takilcaz sanırım
Nesliii_34 Deletedmom358 uyusun annesi çünkü hala size ihtiyacı var ben çok bilirim saatlerce gecelerce beraber yapışık uyuduğumuzu beraber uyuyun sizde onunla 🥰 çünkü hala kokunu ve sıcaklığını arıyor
Humi Deletedmom358 ohh ne guzel iste bi daha boyle zamanin tadini cikaramazsin. Kokusunu icine ceke ceke uyut gogsunde. Ihtiyaci var minik kuzunun guzel annesine. Bol bol senin yaninda guven almak istiyordur musade edin huzurlu nir cocuk olsun. Cok kisa zaman sonra geciyor