Sibelcan16655 canim benimm hayirli olsun. Rabbim anali babali buyutsun.
Hic canini sıkıp uzulme. Benim bebegimde kordunu 1 kez boynuna dolandi 2 tanede dugum vardi o sekilde acil sezaryana alindim. 2 gun kuvezde kaldi bebegim cigerlerinde su kalmis atamadigindan nefes darligi yasiyor dediler . Ebe odama geldi sutunu sag gelirse haber ver hemen verelim.bebege dedi.
İlk 5 gun gelmedi sutum ama hiç olumsuz dusunmedim . Hastanede 2 gun kaldim her aksam gittim gordum bebegimi.
İlk gun kafasina fanus gibi bisey gecirmislerdi 2 gittigimde normal kuvezde di dr kendi kendine nefes aliyir dedi. Hastaneden ciktigim gun ebe gel bi emzir bakalim.emme refleksi nasil dedi gittim emzirdim tabi sut yok ama oglum emmeye calistikca hemsire gayet iyi dedi dr ile konusup o gun oglumla beraber ciktim.
Seni cok iyi anliyorum diger odadan bebek sesleri gelir senin kollarin bos , aklinda bebegin var acaba acmi agliyirmu diye dusunursun, kendi acini unutur evladin icin cabalarsin.
İlk once moralini yuksek tut sut artirici seyler yem sekersiz kompostu bol bol yesillik, birde bestlak sut artirici damla var onu kullan mutlaka, sicak dusa gir tarak ile goguslerini ara sut kanallarin acilir. Sicak havlu koy goguslerine.
Dereotur, semizotu, roka karisik salatasini yap ye mutlaka bunlar sutunu arttir.
Tez zamanda yavrunuda kucagina alirsin guzel annee 🙏🙏🙏