Yfk Kızlar tam bilmiyorum meme reddi mı yaşıyorum yoksa başka sebebi varmıdır, bebeğim memeyi itiyor hem emmek istiyor hem de elleriyle başıyla itiyor çekiştiriyor sonrada ağlıyor çok bunalıyoruz ikimizde bi sebebi çözümü varmıdır
asya_20 Yfk kuzum benim kızım 50 günlük gaz sancısı tuttuğu zamanlarda öyle yapıyor. Acaba gaz sancısı falan mı oluyor da yapıyor ki.
Asena06 Yfk Canım o gaz sancısından oluyor gazını çıkarmaya çabalıyor mu ayaklarınida karnına çekmeye yani
Melikeaknnn Yfk biz ucbucuk ayligiz hala oyle yapiyor uykusu gelince kucaginizda sallayarak emzirin hem sallayin hem pispis cekin
Yfk Asena06 evet ayaklarında hep çekişiyor ama cikaramiyor bi türlü artık ne yiyecegimide şaşırdım gaz yapan hiç bisey yemiyorum ama yine oluyor yine oluyor
Asena06 Yfk rezene çayı tavsiye ediyorum doğumdan beride iciyorum ben çok faydasını gördüm bebeğim 2 aylik hiç gaz problemi olmadı memede öyle yaptığı zaman omuzuma alıp ağızdan çıkarmasını sağlarım hep🌸
Berfin_kycn Yfk benim bebeğimde 15 günlük o da öyle yapıyor kimyon yiyorm yemeklerin üzerine etkisi oluyor emerken ayaklarını karnına çekiyor göğsümü ağzıyla çekiyor kafasını da bu sefer çıkaramıyor ağlıyor sabah zeytinyağı sürdüm poposuna ovaladım da birde karnına izin vermedi ama sürdüm yinede sonra da masaj yaptm ayaklarını karnına doğru çektim masaj yapa yapa gazını çıkardı biraz öyle uyudu şimdi bile uykudayken bile zorluyor🙁gazlı şeyler de yemiyorum bilemedim ki napacaz
YagmurZ Benim kizim da bir aylik her zaman olmasa da yapiyor o hareketi memeyle dovusuyo resmen uzuluyorun red mi ediyo acaba diye :(
Asena06 YagmurZ hayır canım gaz sancısından yapıyorlar omuzuna alıp ağızdan çıkarmasını sağlayabilirsin en azından 🌸
Melikeaknnn Yfk tamam iste o meme istemesi degil memeyi artk refleksen istiyorlar zaten sen omzuna aldigin an onlar ac olsada olmasada refleksen agiz hraktleri oluo yakana yapisyorlar direk gazni cikartcaksn
Yfk Asena06 aslında içiyodum humananin rezene cayini ama içinde laktoz varmış acaba dedim o mu gazi tedikliyor deyip kestim
Yfk Asena06 gazinoda çok zor.cikariyor sırtını ovala ovala ölüyorum sonrada zaten uyku açılıyor hadi bakalım tekrar başa dön
Yfk Melikeaknnn gazinoda çok zor çıkarıyor:( sonra uyku açılıyor tekrar başa dönüyoruz çünkü memede bi tek uykuya geçiyor sonra salliyorum