GUM Merhaba bebeğim 26 günlük emziriyorum ama doymuyor ilk başlarda sütüm yeterli geliyordu şimdi yetmiyor mama veriyorum aptamil günde bir kere çok vermek istemiyorum ne yapmam gerek ve sütümü daha fazla nasıl arttırabilirim ?
MGK GUM 40 gün İçin beslendiğinin kanıtı 24 saat içinde 3 adet 1 lira büyüklüğünde kaka. Bol su içip geceleri 2 gündüz 1,5 saatte bir emziriseniz (en geç ) sütünüz artacaktır. Yazdığım saatleri beklemeyin bu arada bebek her istediğinde emzirin saatlercede emebir. Uyuyorsa 40 güne kadar yazdığım saatleri geçirmiyoruz.
Bilgen GUM gün içinde toplam 8-12 kere 20 dk emzirmek yeterliymiş bizim Dr öyle dedi bol bol su için 2 saatten önce Dr kesinlikle emzirme dedi belkide annede süt salınımı ancak ondan sonra başlıyordur
Bittersweet GUM boza, malt icecegi, humana still tea, hurma, kayisi hoşafı ayva hoşafı, bullgur, ispanak
Sabriyeillke Nerden anliyorsuniz ki sutun yetersiz geldigini ben tek gogusle emziriyorum ona ragmen daha hic bisey vermedim 4ay19gunluk biraz tatli seyler iyin suyu fazla icin
GUM Sabriyeillke sağmaya çalışıyorum süt gelmiyor emiyor süt gelmiyor burdan anlamış olabilirim.. o zaman size maşallah