AselNurBal Bebegim 2 aydan sonra yetersiz anne sütünden mamaya geçtik hipp kullanıyoduk ama aptamile geçtik ama bu mamayıda hiç içmiyo hiç sevmedi galiba geri çıkarıyor mama olarak siz bebeginiz hangi mamayı sevdi ve önerebilceginiz mama varmı ??
Pnr22 AselNurBal kesinlikle Aptamil derim ben de 1 aylık kızımı emzirdikten sonra 30 ml lik anne davam sütünü hazilarlayil veriyorum verikten sonra hem alttan hem.usten gazını çıkartıyorum cok şükür rahat uyuyo tavsiye ederim 😊
Babynurse AselNurBal hipp kullanıyorum bende yetersiz anne sütü kaynaklı başladım, siz neden bıraktınız
nurduran SMA kullanıyorum ben ayda 1 buçuk kilo alıyoruz benim bebeğimde 2 ay 22 günlük anne sütü almıyor maalesef
AselNurBal nurduran benim bebegimde 2 aylıkken gögüsüm hastalandı acıdı o yüzden bıraktı şimdi sma aldım inşallah memnun kalırız
AselNurBal Blcmblgmer çoçugum 4 aylıkken bıraktı onuda begenmedi aptamil aldım 1 ayda zar zor içirdim
miraninannesi18 AselNurBal insallah🙏🏼 Nerede aldiniz bilmiyorum ama migros ve ebebeklerde daha uygun fiyati eczane ve internet satislarina gore ☺️ 800gr ligi eczanede 110 tl sanirim migros ve ebebekte 95 tl. 400 gr ligida 58 tl
Edanurdg AselNurBal 2 ay 13 günlük bebeğim sma kullanıyoruz kabız yapmıyor gaz sorunu biraz var ama sonradan olduğu için doktorum mamaya bağlamadı mamadan olsa ilk kullanımdan itibaren gaz yapardı demişti ve çok güzel kilo aldırıyor
miraninannesi18 Edanurdg bizim kaka sorunumuz sma ile bitti duzene girdi🙏🏼 Gazda artik olmuyor olursada onu rahatsz edecek derecede degil kendi kendine cikarabiyor . 4,5 aylik kizimm
brns21 AselNurBal ben kullanmadim ama gorumcemin kizi kullandi evolvia nin iyi oldugunu soylemislerdi