Eylulum1 Evde ilk defa deneyeceğim bana öneriniz var mı becerebilirmiyim ne dersiniz bebeğım var kuafore gidip 4 saat duramıyorum evde ilk def denıycem ama emın olamıyorum
Ssultannn Eylulum1 bekarken çok boyardım 🤣 saç biraz yağlıyken daha güzel tutuyor birde çoksa saçınız mutlaka parçalara ayırın ve hızlı boyamaya çalışın renk farkı olmasın
Heide Eylulum1 özellıkle köyü renk boyayacksnz kulak alın gibi boyanın degecegi yerlere vazelin sürün boya bulaşmıyor bulassada çıkması kolay oluyo ben hep evde boyarım saçımi
nilosaydn Eylulum1 sacın yaglı olursa daha guzel tutar boya.. bırde boyayı karıstır bı 5 dk beklet ole sür sacına biz öle yapardık musterılere :)
Sevgilimmm Eylulum1 emziriyorsanız inoa kokusuz boya kullanabilirsiniz..renk. konusu biraz sıkıntı olabilir. Ben açık renk almıştım.daha koyu oldu sacimda
Heide Eylulum1 açık tonlar istiyorsam genelde 2 kez boyama yapyrm köyü tonlarda da sac rengine göre ayarlyrm 15 yasndan beri kendm boyadm hangi renk aklna gelrse 😀
Keremtugra nilosaydn ay ilk defa duydum bende boyamadan once hep yikardim sacimi demekki oyuzden tam tutmuyodu
nilosaydn Eylulum1 masallahh :)) ozaman varsa bı tık boyana zeytınyag koyablrsın ama sacın cok sıksa bı kutu yetmez yarım yamalak olur
nilosaydn Keremtugra o yanlısı cogumuz yaptık malesef :)) bende kuaforde calısırken cözdum mantıgı patronum sureklı devamlı musterılerıne sacını yıkamadan gel derdi :) temız saca boya fazla tutmuyomus 😂
nilosaydn Keremtugra ben boyadım ıkı kere hamıleyken zararlıda emzırırken ne olcakkı canım .. kozmetıkcılerde boya kokmasın dıe bı sey var ondan al kokmaz bile
Keremtugra nilosaydn kokusundan değilde emzirirken boyanmaz diye duymustum koku sadece boyarken oluyo zaten onuda oğlum gece uyurken yaparim 2 senedr boyamadim hamilelikti bebekti derken