AlpMom Kulağını çekiştiriyor eller ağızda ne alsa ağzına götürüyor diş sıkıntısı diye düşünüyorum ama kulak ağrısı yaparmı ? İlaç kullanıyormusunuz böyle durumlarda ?
milasmommy AlpMom kaç aylık şuan? 2 ay 25 günlük kızım tam 10 gündür eli hep ağzında salya akıyor diğer eli kulağında arada saçlarını çekiyor kayınvalidem erken diş çıkartcak diyor ama bilemiyorum
Balkupummm AlpMom Benim oglum uykusu geldiginde yapiyor onu genelde sacini ve kulagini cekistirir surekli
Yaren2901 Kulağını keşfediyo olabilir mi? Gerçi benim kızımda 15 gündür kulagıyla cok oynuyo kulağıni keşfexiyo diye gülüyodum ama dişide patlamış tesadüfte olabilir tabiki ben hiç ona yormamıştın
AlpMom Yaren2901 sanmıyorum keşif olduğunu suratını büzüyor derdi var gibi elleri de hep ağzında yavrumun
AlpMom Balkupummm ellerini yüzüne götürüyo uykusu gelince ama uykusu olduğu zamnlrda kulağına götürüyor sanırım takip edeyim
Prenses-annesi1 1 aydan somra doktorum alt dişlerinin yatay yerleştiğini ve parmağımla kaşımamı söylemişti ağlıyodu kızım doktor kaşıyınca sustu 🤭