Elalis Ek gıda için kitaplar var sıze yardımı olur bence blw için bıle var ☺️ Onlara bakıpda yapabılırsınız degısık guzel seyler🙃
Hemanjiomluminik Merius öneriniz için çok teşekkür ederim. Ben de baktım şimdi hipp 5 tahıllı alıp içine yumurta peynir koysam kahvaltı olarak olur mu diye
niloyaaa Hemanjiomluminik ben anne sütüyle hazırlıyorum bebeğim tek başına tadını sevmediği için ya pekmezle ya da muzla tatlandırıyorum
Elalis Hemanjiomluminik instagramda bebeklikcomtr orda ekgıda kutapları satıyolar🙊 ben 3tane vardı aldım
Hemanjiomluminik niloyaaa oğlum hipp combiotik içiyor. Ben de mama koyup muz koysam olur herhalde. 2 hafta oldu başlayalı çorba felan içti muz şeftali püre yedi ama daha başka şeyler yapmak istiyorum
Hemanjiomluminik Cicismoms ya zahmet olacak ama tarifleriniz varsa mesela örnek yazar mısınız bilgi sahibi olmak için
CankizimRavzam prensannesi1111 aynen bende kullaniyorum bi zarar gormedim elmali muzlu ve karisik meyveli favorimiz 🌼🌼😇🦋
Hemanjiomluminik Cicismoms canım bende instagram yok ben sandım buraya örnek sayfa atıyorlar ya öyle atacaksın