Flashtv Kızlar merhaba ateşölçeri kaybettim şuaan ateşini ölçemiyorum ama başı vücuduna göre çok sıcak yemesi iyi ama geceden beri huysuz saat başı kalktı ve hep ağladı nedeni ne olabilir acaba
Melekegemen Flashtv ateşi olabilir biraz canım diş falan çıkarıyor mu ? Benim oğlumda gecen gün İshal oldu başı ve nefesi çok sıcaktı atesi vardı biraz sonra diş çıktı
elizabeth Flashtv ya genelde bebeklerin başı vücuduna göre sıcak olur ama bunu şu an burdaki kimse bilemez temin edebilceğin biri varsa bi ateşini ölçtür
Cicismoms Flashtv çünkü ateşi var ılık duş aldı takip et hemen bir ateşlerini edin yada sağlık ocağı yakinsa bir götür
Zeyzey2616 Flashtv Benim oğlumunda başı vucuduna göre hep sıcaktıe ölçtügümde de ateşli çıkmaz hiç. ama tedbirli olmakta fayda var. Tanıdıktan alabilirseniz eger ölçün bi
baybyumusak Melekegemen ishal olduğunda kaç kere kaka yapıyor acaba ? Benim oğlum 54 günlük afedersiniz kakası normalden biraz daha sulu ama sık yapmıyor 1 ya da 2 kez yapıyor ishal midir ?
Flashtv Cicismoms canım hesapladım atak haftasında. Şuan bakara suresi açtım ve misler gibi uyuyor şükürler olsun geceden beri uyumamıştı halsiz kalmıştı 🤗
Cicismoms Flashtv sabah akşam oku bebegini valla ben bu atak falan bilmiyorum benim kızım 6 aylık oda böyle 2 gundur hayırlısı bitanem
baybyumusak Flashtv ensesini kontrol et canım erkek bebekler sıcağı hiç sevmiyor tecrübeyle sabit kalın giydirme. Benimkisi doğduğundan beri kafası vücuduna göre sıcak ölçüyorum kafa 36.2 falan çıkıyor vücut 35 derece
Krgztuba baybyumusak benimkinin kafası 38 çıkıyor evde dışarda 36.5 Çıplak yatırıyorum ama aynı yine 🤷♀️
Melekegemen baybyumusak bence İshal değildir çünkü oğlum 2 saatte 6 kere yapıyordu ve çok sulu . Sizin bebeğiniz daha küçük emiyordur sulu yapması normal emdiği sadece süt :)🥰