As1ioz Karadeniz benmki 8 aylık mamayı zor içiyor 4. Aydan beri zorluyorum bırakcaz gbi hiç içmek istemiyorum yasına kadar zorlamaya calışcam bakalım
Balkupummm Karadeniz oglum 7 aylik 1 aydir mama istemiyor zorluyorum mama degisikligide yaptim ama istemiyor icmeside lazim cunku anne sutu almiyor oglen ve aksam corba ara ogun yogurt meyve bu sekilde
Hazal89 Karadeniz sabah kahvaltı öğlen meyve akşamda yemek yediriyorum sanırım yeterli gelmiyor mama icmek istemiyor zorla iciriyorum
Karadeniz Deletedmom300 bardak ile denediniz mi . Benim kızım bazen icmiyo ama bardağa döküp iciriyorum . Gün içerisinde kaç kere besliyosunuz bebeğinizi
Karadeniz Hazal89 meyveyi ara öğün olarak kullan bence canım oglede de çorba yada mahallebi tarzı bisey yap bebise
Hazal89 Karadeniz ahh canım bir dursa sabah kahvaltı ve akşam yemeğini zor hazırlıyorum kucak sevdası bitmedi şimdide gezmek istiyor dışarda ne yapacagımı şaşırmıs durumdayım
Karadeniz Deletedmom300 yanı yapicak bisey yok o zman yada şöyle yapabilirsin muhallebi tarzı yiyorsa eğer mamayı kullanabilirsin mesela cicibebe ye mama kat su ile kıvamlandir yedir mama ihtiyacını karşılamış olur
hilaleo benimki 10. ayına doğru gidiyor günde 4 kere 125 cc belki arada 1 kere daha fazla yada eksik oluyor kahvaltısı işte çorbası meyve püresi birde muhallebisi var sadece
Karadeniz Hazal89 benim kizim da çok boğazlı değil ama oyun ile kandırıyorum arada kırmızı balık flan açıyorum yeterki yesin diye. Çocuklar hep öyle benim kız da öyle dışarı hastası