Butterfly Yelda01 bence başkalarının yanında söyleme çok uyuyor diye nazar yaparlar sonra özlersin bu zamanları😂
Deletedmom310 Yelda01 normal canm bebeğin mizaciyla ilgili birazda şükür benim bebegimde çok uyur uykuyu sever ama.dogdugu günden beri böyle sizin sonradan degistiyse halsizlik varsa onu bilemiycem
Yelda01 Butterfly akşam en gec 00:30 uyur 05:00 da kalkar emer geri yatar 8 ’de kalkar emer geri yatar 11 gibi uyanır.. gün icindede uyuyup uyanıyor
Butterfly Yelda01 bence çok normal çocuk bu sinir hücreleri uykudayken gelişiyor, ninilerdede derler hep uyusunda büyüsün . Benim kızımda 5 aya kadar öyle uyurdu şimdi gündüzleri toplasan 1 saat uyuyor
gezentianne Yelda01 Gece çok geç saatte yatıyormuş.. Onu bence erkene çekin. Ama gece 10-12 saat yatmaları zaten normal bizimki de 20.30 en geç 21 de yatar 7-7.30 gibi kalkar
Yusra_buglem Butterfly benim kızım 5 aylik akşam 8 de uyur gece bi kez kalkar ve sabah 6 da tamamen uyanır ve gündüz aralıklarla uyur uzun süreli değil ama kısa kısa..yani sizin bebeğinizin gece geç yatmasını düzeltmeye çalışırsanız daha sağlıklı olur.