Htcsmt 2.5 su bardağı kaynayan suyun içine yaklaşık 7 8 kaşık beyaz dut kurusunu atıp 10dk kısık ateşte kaynatın için göğüsler dolu dolu oluyor ben denedim etkisini gördüm umarım sizlerede faydası olur
mom0989 Htcsmt gece yatmadan da iç canım. O zaman taş gibi oluyor göğüsler. Bir de aktardan dut pekmezi özü al. Gün 2 defa bir bardak suya bir yemek kaşığı karıştır iç
serenittyyy Htcsmt canım bende 27 günlük anneyim ama sütüm yok fazla deniyeyim tarifini kaşık derken yemek kaşığı mı?
Htcsmt Mom14 biraz tatlı oluyor ama içilmeyecek bi yanı yok ben bazen içine 1 tane incirde doğruyorum incirde güzel süt yapıyor
Mom14 mom0989 kara dut galiba onu soğuk için çok güzel oluyo bir kaşık soğuk su doldurun bardağa Eğer karadut ise çok güzel oluyo eğer tadı azsa biraz daha ekleyin
mom0989 Mom14 benim geçti artık ben 6 ay boyunca bir bardak ılık suya karıştırıp içtim efsane süt yaptı
Htcsmt serenittyyy evet canım yemek kaşığı Tadı biraz fazla tatlı oluyor ama içine 1 tanede incir doğra umarım faydasını görürsün