Aselsu Kızlar sorunun biri bitiyor diğeri başlıyor bebeğim 15 günlükken kuyruk sokumunda delik olduğunu fark ettim sakral Gamze nöroloji takibi yapılıyor doğduğunda ve konrollerinde fark etmemiş kimse iki aylık olucak kızım ve omurilik bağlantısı olup olamadığı emar ile netleşecek bir yaşında varmı aynı durumu yaşayan ayaklarını sağlam basıyor hareketli sizler den yaşayan oldu mu
AsilDorukAnnesi Aselsu Bu arada ultrasonla bakıldı beline. Her kemik ayrımı bu hastalığın işareti değil zamanla kapanıcak zararsız bişeydir demişti doktorumuz.
Kuzunun_Annesi Aselsu Gecti mi o gamzesi? Geciyomuymus? Benim oglumda da var delik degil de cukur gibi. Hastanede olsun kontrolde olsun normal dediler. Kalca cikikligi testi de yaptilar o da iyi cikti doktorlar cok siradan biseymis gibi davraniyo ama bana skinti veriyo. Poposu da cok kucuk😳
yldrm986 Aselsu benim bebeğimdede var canım,1 haftalıkken ultrason ile bakıldı sorun yok dediler,7 aylık şimdi emekliyor dönüyor, gelişim sorunu yok ,zamanla da kapandı diyebilirim
gzmemr Aselsu nasıl bişey fotograflayabilirmisiniz acaba ? bebeğiminde popo üstünde ayrık bi bölüm var kılda var orda bebeğim 9 aylık şuan
AsilDorukAnnesi Aynısını yaşadık beyin cerrahisine yönlendirdiler ayakları sağlam basabiliyo gücü yerinde hiç bi sorun yok dedi doktor. 2 aylık bebeğim şuan.
Aselsu AsilDorukAnnesi bizimde doktorumuz ayaklarını sağlam basıyor dedi ama bir yaşına kadar kontrol altında tutuyorum dedi aklımdan çıkmıyor hiç
Aselsu AsilDorukAnnesi beline bakmadılar bizim sadece kuyruk sokumuna bakıldı deliğe yani onada bağlantısı var gibi dediler :(
Annebebek Senammm iyi gunler ben cok uzgunum bebegim bes günlük bizdede kuyruk sokumunun old yerde kucuk bir delik var 3 ay sonra gelin dediler sizinki nasildi cok ihtiyacim var yorumunuza
AsilDorukAnnesi Aselsu içiniz rahat olsun malesef her kontrolde bişey çıkıyo sağlıcakla bi büyütsek bebişleri.
Aselsu AsilDorukAnnesi öle gerçekten şimdide köpüklü kaka ve süt alerjisi olup olmadığına bakılıyor onlar büyüye ne kadar da olan oluyor annelere 😀😀 rabbim herkesin evladını korusun
AsilDorukAnnesi Aselsu bizde bugün kaka tahlili verdik 😫😫😫 şimdide daha onu halletmeden kalbinde üfürüm var dediler bakalım daha neler duycaz
Esra23 İmdat bana bi cevap yazın benim oğlumda da anus üstü çukur var azıcık kıl da var popo içinde kalıyor.kafayı yiyeceğim korkudan.
Aselsu Esra23 merhaba esracım korkulacak derecede değil içini ferah tut ama kontrolleri aksatma doktorun muhakak emar isteyecektir net emar ile belli oluyor omurilik bağlantısı olup olmadığı
buboca arkadaşlar bu bahsettiğiniz şey sakral gamze, çok büyük oranda zararsız bakın bu yazıda bir doktor tüm her şeyi anlatmış https://saglik.li/sakral-gamze-nedir/ sakin olun çocuk doktoruna muyaneye gidin ya da sıradaki muayeninizde söyleyin böyle bir şey olduğunu
Aselsu Kuzunun_Annesi canım bir yaşa kadar kontrol altında doktorumuz bize de önemsiz dedi fakat emar ile net bilgi verilebilir dedi delik değil çukur gibi akıntı ve kıl yok sadece Gamze ayaklarını sağlam basıyorsa dönüp emekliyor v.b gelişim hareketlerini yapıyorsa sorun yok tedbirli olalım dedi bir yaşında emarı çekecez dedi şuan sekiz aylık beş gün sonra dokuzuncu aya gireceğiz üç aydan üç aya kontrol var dokuz aylık kontolde tekrar röntgen çekilecek
gulcan_cem_gulce Kuzunun_Annesi bendeki ve kızımdaki de çukur gibi 29 yaşındayım geçmiyor ama ben diğerlerinden ayıran bir özellik gibi görüyorum. Totomda gamzem var diye espri bile yapıyorum😂 endişelenecek bir şey değil delik yoksa, akıntı yoksa vs.
Cansinsen gzmemr ya bebeğiniz nasıl şimdi benim oğlumdada var sakral gamze bakıcaklar doktorlar çok korkuyorum ağlamaktan helak oldum