Pdanne Kızım 2.5 aylık ve parmağını emiyor emzik veriyorum iki dk durmadan atıp parmagini emmeye devam ediyor ne yapabilirim
Deletedmom311 Pdanne hç bsey yapmayn. Ellerini keşfedyor nesneleri tutmaya başladkca brakacak o huyunu elini silin bol bol. Dişlik werin desem daha tam tutama z heralde bi sknt yok yani
Purple13 Pdanne parmak emmeye 45 günlükken başladık bizde 7 buçuk aylığız halada iştahla emiyor asla emzik emmiyor.
Aka2020 Pdanne 3 ay 10 günlük ellerini emdiği kadar hiçbi şeyi emmiyor. Tüm gün ağzında o eller. Bazen de parmağını sokmayı başarıyor bi çıkarıyorum ki kıpkırmızı olmuş. Ben de parmak emmesinden çok korkuyorum ama zamanla azalacağını düşünüyorum
miracinnannesii Pdanne emsin işte ne güzel ellerini keşfediyor annesi izin ver tanısın kndni bu zamanlarını cok özlicez bzim oglan elini komple agzına sokmaya calışıyor ayagını sokmaya çalışıyor cok hosuma gdiyo ya vıcık vıcık sesler cıkartıyor 😆😆
Pdanne İşte el emmek bir süre sonra zarar veriyor parmaklara ondan korkuyorum biraktiramazsam Deletedmom311 Purple13
Pdanne miracinnannesii öyle keşif gibi değil bence bu ya başta tüm elini sokuyordu yumruk uapip şimdi parmağına döndü olay 😀