Iclalgoleli Kızlar 42 günlüğüz ve kızım bir iki gündür aşırı huzursuz hiç uyku sıkıntımız yoktu çocuk şimdi hiç uyumuyor sürekli ağlıyor ve korkarak uyanıyor böyle bağırarak ya da hızlı hızlı nefes alarak neden acaba ? Çok üzülüyorum onu böyle gördükçe 😔
nilosaydn Iclalgoleli benım kızımada bı kac kere öle oldu bol bol okuyorum valla nas felak hem kendıme okuyorum hem kızıma.. gecer ınsallah.. bende ıkk öle gordum korkarwk uyandı ya bende agladım tıtrıyodu cok korkmustum :( cok kotu bı duygu
aysedrk Iclalgoleli Benim bebeğimde öyleydi sıcrayarak uyanır kolları havaya kalkar gözleri kocaman olurdu snra ağlamaya başlardı bende korkuyo sanırdım amaa refleksmiş ve sağlıklı birşeymiş şuan 3.5 aylık geçti
Kdrs Iclalgoleli benim bebeğimle öyleydi uyurken yanında oluyordum korktuğunu anlayınca elini tutup basını oluşuyordum öyle öyle geçirdik çok şükür
Iclalgoleli nilosaydn bende her saniye 7şer kere Nas felak fatiha ihlas ayetel Kürsi okuyorum Rabbim kötülüklerden esirgesin prensesimi
Nltka Bahsettiğiniz şey ellerini bir anda sıçrayarak havaya kaldırmasıysa o korkma değil Moro refleksi o dönem bebeklerde çok normal karşılanıyor sağlıklı olduğunun göstergesi
Iclalgoleli Nltka yok hayır öyle değil masum masum ağlıyor uyurken ya da birden bağırarak ağlamaya başlıyor
Iclalgoleli Kdrs evet kolumda yatıyor bazen babasının göğsünde falan birimizi hissedince sakinleşiyor