Meeerveunal Avent Dışında damaksız emzik yapan marka var mı aventten çok memnunuz ama 6 aylık olduğu için değişim zamanı geldi farklı modeller olsun istiyorum Avent çok düz yapıyor damaklıda yapı bozukluğu yaptığı için istemiyorum
Hafsavera25 Meeerveunal benim bildiğim damaksız emzikler yapı bozukluğu yapıyor 1 yaşından sonra yanlış mı biliyorum acaba ben de bu yüzden philipsi bırakıpı chicco almıştım 🤷🏻♀️
GzdeBade Chicco emzikleri de çok güzel birde bibs kullanan çok var ama 6 aydan sonra o emziği tutar.mi bilmiyorum benim kızım avente alışmıştı başka hiç bir emziği almadı avent olarak devam etmiştik
Meeerveunal Hanife4461 aventin yenidoğandan itibaren damaksızları var 0-6 kullanıyoruz zaten şimdi 6 ayı geçtiği için değişim zamanı geldi
sibellllo Hafsavera25 philipsin emikleri dikkat ettiysen diğer emziklere nazaran kısa ve damak ve diş yapısını bozmadığına dair pediatristlerle yapılan arastırmaları var damaklı emzikler kocaman
Meeerveunal Hafsavera25 bende öyle bir yazı okudum fakat avent hakkında doktorlar öyle birşey söylemiyor tam aksine tavsiye ediyolar
Meeerveunal Mutlu_aile damaklı emzik ucu yarın oluyor internete yazardan çıkar karşına damaksız düz oval oluyor anne memesine yakın olduğu için daha iyi