NL770 Ek gıda olarak neler veriyorsunuz kızlar 9 buçuk aylık kızıma kahvaltısında değişik seyler vermek istiyorum ama kabul etmiyor bizim ki meyve cici bebe yumurta lor karışımı veriyorum onu güzel yiyor sade olarak lor yumurta verince yemiyor var mı değişik tarifleriniz 😊
ozge3747 NL770 Öyle bulamaç şeklinde hiç vermedim. Omlet şeklinde yumurta, peynir, salatalık bazen zeytin vs bunlaeı ayrı ayrı yediriyorum. Bazen de meyveli pekmezli irmik veya pankek yapıyorum
Sarisey NL770 hic karistirmadm bu sekilde ama yumurta sarisi yaninda salatalik tuzsuz zeytin ezmesi keci peyniri avokado bazen kek yapip icine koyuyorum parca parca. Ihlamur veiyorum birkac kasik. Bazen tatli bisey vermeek istedigimde yulaf lapasi pisirip icine muz ve pekmez ekliyorum
Sarisey NL770 2muz 1elma rendesi azcik yulaf sutu yumurta sarisi aldigi kadar siyez unu seker niyetine keciboynuzu tozu cok az karbonat yarim cay bardagi zeytinyagi ile yapiyorum. Benimkiler 8aylik ve alerji durumlari yok. Doktoruma danisarak veriyorum. O yuzden emin olmadan vermeyin
NL770 Sarisey teşekkür ederim çok şükür bizde de alerji yok doktorumuz herseyden verebilirsiniz yasaklılar hariç dedi