linammmm Sütüm yetmediği için hem mama hem emziriyorum sıçıyo gazı çıkıyo ama uyumuyo 1 buçuk aylık olduk hiç böyle 2 3 saat uyunmadan uyumuyo karnı tok altı temiz gazı yok ama yatmıyor kafayı yicem yaşayan varmı yada önerisi olan
Demetbulut linammmm daha cok kucuk annesi senin sicakligini kokunu istiyordur dogimdan sonraki 3 ay hamileligin 4. Evresi olarak gecer ve bebekler 3 aylik olana kadar memede yasamaya yeni dunyaya adapte olmaya calisirlar evet cok zor uykusuzluk yorgunluk ama tadini cikart bu gunler birdaha geri gelmeyecek 😘😘
Canancann linammmm benim oğlumda öyleydi canım hala öyle. 3 saat uyusa gece çok uyudu diyorum düşün yani. Bence her bebek uykuyu sevmiyo diye düşünüyorum 4 buçuk aylık oldu oğlum o alışmadı uykuya ben alıştım uykusuzluğa
doruk33 linammmm İlk aylar öyle oluyor maalesef göğsünüze yatırıp sakinlestirin çok yorgun değilseniz bu pozisyonda küçük adımlarla gezin anne karnında gibi hissedince kendini rahatlar beyaz gürültü açın birde dünyaya adapte olamıyor daha annesi ❣️
Mom0791 linammmm bende aynı au an o sornu yalıyorum canım doktora sordum kontrol ettı bı sornu yok dedı bı care tolu soylemedı gece uykusuda gunduz uykusuda kalmadı
doruk33 Canancann İnanın bende öyleydim gece kaç kere emzirdigimi bilmezdim artık tükenmişlik sendromu yaşıyordum sonra karar verdim önce yanımda yatıyordu ayırdım 6. Aya gelince güzelce doyurdum en geç 10.30 uyuyor sabaha kadar ilk zamanlar ne kadar emerse emsin acikiyor susuyor uyumuyordu yinede 10 ayı buldu herşeyi yoluna koymam
doruk33 linammmm Oy canım benim gaz sancısı çok zor has zeytinyagin varsa karnına masaj yaparak sürün ütüyle bir havluyu hafif ısıtıp karnına koymayı deneyin rahatlar inşallah