Dilarasavull44 Bebegim 1 aylık oldu ama hayla gözleri hafif sarı bu durumu yaşayan varmı bu kadar uzun süren sık sık emziryorum geçsin diye ama geçmedi hastaneye götürmelimiyim
Hohomoromu Dilarasavull44 şüphen varsa götür tabi ki en azından aile hekımlıgıne götür oeda kan alıp yapıyorlrdır muhakk sarılık testi burda uzayan sarılık başlıkları okudum bır cok kez belkı olabılır aksatma en kısa sürede götür canım için rahatlar en azıdn
linammmm Dilarasavull44 benim bebeğimde sarılıktı doymadığı içinmiş sütm doyurmuyordu mama takviyesi yaptım çok şükür 2 haftada geçti
zaynebimmm Dilarasavull44 bizimde 1 ay surmustu canim ama kilo alimi falan gayet iyiydi doktor kontroline gittigimizde sarilik testi istedim hemn yaptilar cok dusuk degerde cikti doktor olabilir dedi ama 2 ayi bukursa mutlaka getor demiati ama gecti canim
Zeynikk Dilarasavull44 geç geçer bizim 3.ayda geçti uzamış anne sütü saralığıydı normal sarılık olsa bile en son gözlerde geçtiği için geç geçer
lalenurr966 1 aylık olunca sarılık olma ihtimali geçiyor benim bildiğim. Hatta doğum yaptıktan en geç 10 gün sonra o ihtimal geçiyor diye biliyorum. Sen bi gözlemle en iyisi
Dilarasavull44 linammmm benim oğlum 1 aylık 1 kilo 300 grm almış sütun yaramış dedi doktor sarılık neden var sormayı unuttum gittiğim de doyuyor bebek sık emziryorum niye böyle oldu anlamadım
Dilarasavull44 zaynebimmm benim bebekte kilo alımı falan iyi sarlik çok hafif var çok yok kuvezde kaldı bebeğim ilk doğduğu zaman solunum sıkıntısı vardı orda olmuştu sarık daha geçmedi
Esme Dilarasavull44 göZ en geç ve son düzelen bölüm . Benim bebeğimin sarılığı düştüğü halde tam beyazlamamıştı gözü . 1. Ayda yavaş yavaş toparladı . Sarılık değerini takip edin sıkıntı yoksa değerlerde şayet göz düzeliyor canım yavaş yavaş 👍🏽
ballikaymak Dilarasavull44 hayırlı akşamlar bnim kizim iki ay boyunca sarilk vardı süt sarılığı diyorlar doktorada götürdüm tahlil yapma gereği duymadi herşeyi normalse korkmayin