Cilginmomy Merhabalar bı ara elle sağım yaptım resmen gogsum uzadı ve çok büyük diğerine göre kıyafetten doğru belli oluyor bu durum benim canımı çok sıkıyor ne yapmam gerekir ki düzelsin 😔
Elifhifa Cilginmomy emzirmeden dolayı biri büyük olabilir bende geçenlerde böyle bir post açtım çoğu yorum emzirme kaynaklı olduğu yönündeydi uzama için sağmadan olabilir bilgm yok
espalp Cilginmomy benim de sağ memeyi tutamadığı için başlarda soldan daha çık emdiği için sol meme oldu kafam kadar sağ küçük kaldı🤣🤣 10 buçuk ay oldu eşitlenmedi. Memeyi bırakınca normale döner diyor herkes. Gerçekten karşıdan bakınca bile sol daha büyük duruyor sinir bozucu ama takmamaya çalışıyorum
aksu5334 Cilginmomy benimkide öyleydi şuan eşitler. İlk başlarda sağı alamıyodu solu emdi haliyle sağ küçük kaldı. Sağa ağırlık verdim bi süre şuan eski gibi büyük değiller zaten ve eşitler. Korkma😊
Cilginmomy Elifhifa en çok o göğsümu sagdim hem elle hem pompayla keşke yapmasaydim hiçbir şey ya akışına biraksaydim ama teceubesizlik işte insana neler yaptırıyor😔
Cilginmomy espalp benimde öyle aynı sol meme kafam kadar dediğiniz gibi 😔 ama benim sol memem çok sık doluyordu bebek emiyordu bu sefer tıkanıklık oluyordu ve ağrı sertlik çok oluyordu bendewvburen hem emzirip hem sagiyordum