Yasedem Hanımlar az önce kızıma mama yaptım pirinç unu ile ve içine elma rendeledim biraz sulu kaldı bende ocaktan alırken az irmik koydum sonra irmiği bir kavanoza boşaltayım dedim bir de ne göreyim paketin dibinde iki tane kurt ama üstünde yoktu eminim iki yemek kaşığı kadar koydum iyice karıştırdım irmik şişsin diyede bekledim ama sorun şurda bebeğime mamasını yedirdim sonra irmikte kurt olduğunu gördüm paketi çalakaladım o kadar üstünde bir şey yoktu aynı anda aldığım diğer irmiğidd kurabiyesinde kullandım onda kurt falan yoktu ama bunda çıktı ya gözümden kaçtıysa ya yediyse ne olucak 😥😰😢
Deletedmom444 Yasedem birşey olmaz benim olay daha vahim bugün brokoli salatası canım çekti yaptım bol limon bol zeytinyağı oh dedim yedim yarisini sonra ne göreyim ağzıma alacağım arasında böcek öbürüne baktım ondada var öbürüne baktım ondada sonra posettekine baktım salata yaptığım kökün tamamı içi böcek dolu ve ben yemişim 🤢diğer yemedigim kökte hiçbir şey yoktu salata yaptığım kök böceklenmis ben napim şimdi midem böcek doldu birde süt olacak o🙈😫
Nnzhktt Olsaydı fark edersiniz bence evham yapmayın tabiki bebeğizin yemiş olmasını istemeyiz ama insan ömrü boyunca farkında olmadan bir sürü böcek yermiş bebeğe bi zarar vermez diye düşünüyorum
Yasedem Minnosunannesi dolaptaydı evet aynı anda aldığım diğer pakette bir sıkıntı yoktu ama bunun dibinde çıktı yani
Yasedem Deletedmom444 ayyy valla daha fenaymış bir kaç yazı okudum kurt mide patçaladıkça bölünerek çoğalıyor falan diye ondan korktum
tecrubesizanne Deletedmom444 doğal yolla protein almışsınız 😅 bir zararı olmaz merak etmeyin uzak doğuda alasını yiyorlar hele ki Tayland’a gittiğimde görmüştüm hamam böceği, çekirge, kurbağa, iri kurt neler yiyorlardı 😕
Arenbebek Bisey olmaz canim zaten kaynattigin icin kurt varsada olmustur kakasindan cikar sorun olmaz korkma