Prenses-annesi1 Bugün hiç uyumadı ve hala saat 11bucuk oldu uyumuyor çıldırmak üzereyim hiç dinlenemedim neden uyumuyor olabilir dün çok güzel uyumuştu bugün uyku yok☹️
Zeynepsarem Prenses-annesi1 kızım 1 ay 5 günlük Bir gün iyi bir gün huzursuz.genelde sabah uyandıktan sonra akşam 11-12miye kadar da uyumadığı oluyor en sonunda pes ettiği bir saat te yorulup derin uykuya dalıyor.o zamana kadar sen pert oluyorsun tabi.aglamasa otursun ama ağlıyor benimki genelde 🤷
Prenses-annesi1 TospikOglusum 2 ay 14 günlük genelde böyle uyusada az uyuyor dün nerdeyse tüm gün uyudu bugünde toplasam 1 saat uyumuştur halada uyumuyor uyuyo uyanıyo
Prenses-annesi1 cigdem_Elif çıkartmaya çalşyrm gazınıda çıkartmıyor ağlamıyorda uyumuyor sadece gazı olsa ağlar dimş
Tugg Prenses-annesi1 aynı sorunu bende yaşadım gündüz çok güzel uyuyordu gece hiç uyumuyor Du 12 ve 1 den sonra 6 ya kadar gözünü kırpıyordu gündüz uykusunu aldıgı için sonra gündüz onu çok uyutmadın kaldırdım biraz mızırdansada bu sefer şimdide değişti gece uyuyor
Tugg Prenses-annesi1 1 gün uyuduysa güzel ebür günde uyumuyor malesef 3 aylıkken bende çektim o sorunları sinirimden alıyordum gece hiç uyumuyor diye
TospikOglusum Prenses-annesi1 tatlım atak haftalarinda bebekler farklı davranışlara giriyilar oyuzden korkma düzelir.