LeylaNur Sob19 10. Aya kadar 2+1 yeterli, çevremde 3+1 besleyenlerde var. Öğünleri sabah kalkış saatine göre ayarlayabilirsiniz. 2 buçuk 3 saatte 1 beslenmeli
nilveannesi Şu an 11 aylık olacağız. 8 aylıkkenden itibaren 3 ana öğün yediriyorum . Bir ara öğün yoğurt veriyorum öğle saayleri civarı sadece
Aselhafsam 8 aylığız ama hiç, düzenli yemiyor anca canı, isticek yada biz yemek yerken yanaşıp yediklerimizden isticek o yani emiyor genel olarak. Kabızlık korkusuna yediremedim başta şimdi de o yemiyor
LeylaNur Sob19 ara öğünde irmikli meyve ve keçiboynuzu özü veriyorum ben genelde. Yoğurtlu meyvede olabilir. Pirinç unu kullanmıyorum. Onun yerine yulaf unu yada irmik tercih ediyorum.
Melekler Bizde 9 aylığız sabah yumurta ve peynir yiyor patates yada börek varsa omlardan da veriyorum. Öğlen çorba içiyor yarım kase.ara ögünde muz şeftali kayısı elma hangisi varsa evde rendeliyorum meyve çeşitlerinden onu yiyor. Cicibebe ile muhallebi yapıyorum bazen içine meyve koyuyorum ceviz pekmez. Akşam da biz be yersek onu veriyorum.
Aselhafsam Duru_m aynı bizde kahvaltıda peynir falan Bi iki parça yiyor Yoğurt yiyo diğer öğünlerde. 🤦🏻♀️Nasıl olucak sa
Melekler Sob19 yoğurt ara ögünde veriyorum yemekler fe et olduğu için haşlamıyorum ben de omlardan yiyor