TheLatte kubraF bizimkide antilop biz cok memnunuz. Mama sandalyelerinin altında olan basamak tehlikeli aslında cocugun basıp cıkması daha kolay oluyo. Görümcemin oğlu iri bi cocuk 3.5 yasında hala kullanıyo hareketlide bi cocuk hic devirdiğini görmedim
Cakos kubraF Antilop kullaniyorum cok memnunum . Yazliga giderken bile yanimda goturdum . Sokup takmasi cok basit ve bebeginizin sallanip dusmesinin imkani yok . Sallanamiyor cunku . Tavsiye ederim 👍🏻
Baby_Mila kubraF biz kullanıyoruz 6 aydan beri çok memnunum 11 aylığız artık küçük gelmeye başladı diğer mama sandalyemize geçicez. İçinin şişme minderi ve kılıfıyla alırsanız memnun kalırsınız sallanma falan hiç olmuyor düşme imkanıda yok
Kizimkuzum kubraF kızım 11 aylık olacak kullanıyoruz 7. Ayından beri. Şimdilik memnunuz. Hafif ve kolay monte ediliyor. Memlekete geldik Yanımda getirdim mesela o acıdan pratik.
Cnprtk Mom563 bende öle düşünüyırm alamadım bir türkü katlananlar da çok kaba çok yer kaplıo napcam şaşırdm ?
Mom563 Cnprtk kiwi koala kaba değil bence ideal. Katlaninca o kadar az yer kapliyir ki. Tepsisi tamamen çıkıp arka ayaklara takilabiliyo falan
Lavitaebella Bsecill sağ veya sol köşedeki maşasından(içteki bağlantı yerindeki) yukarı doğru sertçe tek elle çekin(diğer elinizle masasının köşe kısmından tutup destek alabilirsiniz ve bacağınızla da aşağı kısmı sabitleyip)
deletedmom338 kubraF ikea’nın bütün ürünleri muhteşem bizim evde herşey ikea’nın ürünü mama sandalyesi muhteşem hem yanında rahatça tasiyabilirsin :)
Gulfem07 kubraF dün elimize ulaştı bizimde.Cok güzel valla tam istediğim gibi hafif ve sağlam.Tasinabilir istediğin yere mesela bu sabah kayinvalideme götüreceğim kahavltiya gideceğiz çocuğumda otursun sofrada istiyorum :)