ilknurcelik Bebeğim 7 aylık 3 aydır adet olmuyorum şimdi idrarda baktım hamileyim. 6 sene sonra 3. Tüp bebek denememizde hamile kalabilmiştim şaka gibii 😵😵😵😵😂😂😂😂😂😂
Nscaslan34 ilknurcelik vücut hormonlar hamilelige alisiyo o yüzden cabuk kapıyor çok dikkatli olmak gerek istenmiyorsa eğer
YazCilegi ilknurcelik Ayyy çok sevindim sizin adınıza 🤩 ek gıdaydı emmeydi derken düşünecek baska güzel bişey cıktı
ilknurcelik YazCilegi canımm teşekkür ederim 😊 Meme için deli olan bebek nasıl memeyi emmek istemiyor anlamıyordum meğer bu yüzdenmiş 3 aydır adet olmuyorum büyük ihtimalle 3 aylık hamileyimdie
cito83 ilknurcelik bende sizin gibi 5. senemde 3. tüp bebekle hamile kaldım 22 günlük daha kızım doktorumda bana doğumdan sonra dikkat et tüp bebekten sonra kendiliğinden çok hamile kalan var demişti bende korkuyorum hemen olur diye buarada gözünüz aydın
Yesimgulcakir ilknurcelik gözünüz aydınnnn ❤️❤️❤️❤️😁 bu Arada bebiş ne kadarlık acaba bizim bi tanıdık 6 aylık hamıleyken ögtendı hamıle olduğunu 3 ay sonrada doğurdu onun gibi olmayn sizde😂😂
Gizemzkan ilknurcelik nasıl emmiyordu bende de öyle bir ihtimal var Ve bizimkide emmiyor ama hamileyken çok emen bebek var
Nily ilknurcelik ya bu iş beni çok korkutmaya başladı. Kimden duysam hamileyim diyor bebekleri küçükken. Bir oluru yokmu bu işin😂😂 Hayırlı olsun buarada sizin içinde.. 😊
Kvldn ilknurcelik hayırlı olsun sağlıkla kucagına almak nasip olur inşallah Hayırlısı sağlıklısı farklı cinsiyet inş ❤️