Arkadaslar merhaba. 22 aylik bir oglum var. Kısın cok sık bronsit gecirdigi donemlerde burnuna sprey sıkıyorduk tikaniklik aciksin diye. O surecte iki kere kan bosanircasina burnu kanadi. Tabi ben korktum ve hemen dr a gittik gerekli kan tahlilleri yapıldı ve dendi ki sprey kilcal damarlari etkilemis. Esimde kizdi hatta o kadar telaslandim. Cocuktur kanar burnunu karistirir. Hemen kotu dusunme diye. Her neyse uzerinden uc dort ay gecti gecen bir sabah uyandim bir baktim ki ustum yastik ve oglumun zibini kan. Cok korktum ama durmustu esime haber verdim ama sakin ol burnunu karistirmistir ondan olmustur dedi. Bir iki gun sonra yine yatakta beni emerken kan bosaldi ve bi iki dk durmadi cok korktum esime soyledigimde yine ayni seyi dedi 😶 ve bugun oglum normlade tek uyku yaparken bugun oglen erken uyudu uyandi az once yine uyumak istedi halsizdi. Hatta yemek yedirmeye calisirken birden yere uzandi gozlerini kapadi uykuluydu hala. Emmek istedi o ara sarildim ona sonra yuzune bi baktim yine burnu kaniyor. Artik icime kotu seyler dogmaya basladi. Bunu esime soyledigimde de gecen sefer tum tahliller yapildi. Allah korusun oyle birsey olsaydi cikardi sakin ol diyor ama ne yapacagimi bilemedim. Sizlerinde bebeklerinin basina boyle birsey gelen var mi 😶