Edauu 2 bucuk aylık bebeklerinizi gece uzun uyuması icin nasıl yatıyorsunuz neler yapıyorsunuz, biraz erken olabilir ama cok kalkıyor gece okadar emzirmeye gaz cıkarmaya ragmen gündüz de. Cok uyuyo ondan olabilir mi
Rapunzels Benim bebeğim de 2 ay 14 günlük. 40ı çıktıktan sonra geceleri uzun uyumaya başladı. Yani akşam 8 9 gibi uyuyor gece 02.30-3.00a kadar sonrasında hep aynı saatlerde kendi uyanıyor emiyor daha sonra uyanma aralığı 2 ye düşüyor bunun için özel birsey yapmadım açıkcası sanırım çocuktan çocuğa değişiyor Edauu
DurukanEsen Edauu benimde 2 ay 14 günlük oğlum.. 8-9 gibi uyutmaya çalışıyorum gece ilk uykusu 4 saat emzirdikten sonra saat başı kalkıyor Gündüz uykularimiz yok denecek kadar az 10 dakika uyuyor kalkiyor
Fatmaevecen Edauu 2 ay 8 günlük her gün 19.00 da duşunu aldırıyorum sonra masaj yapıyorum sonra emzirip beyaz gürültü açıyorum hafif şekilde öyle uyutuyorum gece de kıpırdanmaya başladığında hemen yavaşça alıp emziriyorum gözünü açmasına fırsat vermeden uykuya döndürmeye çalışıyorum ama akşam ilk uyurken uykuya geçmekte zoelanıyor benim oğlum en az 2 kez uyutup yatırıyorum öyle uykuya geçiyor ve benim oğlum gündüz uyumuyor uykuları max 30 dk
Edauu Rapunzels benim de 2 ay 14 gün 🥰 benimde aslında oyle 9 da yatırınca benimde en gec 1 bucuk gibi kalkıyor sonra nerdeyse her saat bası
Rapunzels Edauu gündüz en fazla yarım saat ya da bir saatlik bir kestirme uykusu yapıyor gün içinde uyuma sayısı çok az sanırım acısını gece çıkarıyor çünkü gündüz çoğunlukla uyanık🙈
Pikolatt Rapunzels benim bebegm de 2 ay 6 günlük gece ve gündüz aynı resmen 😊 gündüzleri canım çkıyo uyutcam diye
Rapunzels Prensim1 havalar çok sıcak olduğundan dolayı her akşam yıkamaya çalışıyoruz eşim eve yorgun gelmediği zamanlarda tabii ama her akşam yıkamadığımız da oluyor 🙈 onun dışında tek başıma yıkamaya korkuyorum çünkü 🙈
Rapunzels Pikolatt ayy kesinlikle gündüzleri kendime vakit ayırmak şöyle bi oturup tv izlemek yemek yapmak biraz hayal 😅 ama gece bizi rahat uyuttukları için şükür diyelim ☺️ Korkuyordum bebeğim gece uzun uyuyor acıkıyormudur diye açıkcası ama yalnız değilmişim 😇
Prensim1 Rapunzels Hiç bişey olmaz korkmayın. Ben 1.5 haftalığından beri kendim yıkıyorum, yaparsınız zor değil ☺️
milasmommy Edauu 2 ay 24 günlük akşam 10-10.30 arası akşam uykusuna yatıyor gece 4 ya da sabah 5 de uyanıyor sonra emzirip tekrar yatırıyorum 2 saat sonra kalkıyor gündüz uykusuna 3-4 saat ayık kaldıktan sonra geçiyor oda 1 saat. Snra gün içinde 2 kez 30-40 dk uyku uyuyor o kadar