minibiranne Kızlar normal doğum yaptım ve kızımın yırttığı için baya dikişim var. 😔Afedersiniz kabız olmamam lazım çözüm bulanınız var mı? Dikişleri olanlar tuvalete kolay çıkabilmek için ne yiyip ne içiyorsunuz?
Pinarrrr minibiranne bende normal doğum yaptım. Daha sonra hemoroit oldum. Ben kuru üzüm ve kuru kayısı hoşafı yapıp içiyordum o iyi geliyor.
Deletedmom419 minibiranne kefir içiyorum üzerine de bir litre su içtikten sonra yarım saat 1 saate tuvalete cıkabiliyorum 👍🏻
minibiranne Birgul canım o şuruptan iki haftadır içiyorum artık pek etki etmemeye başladı o yüzden başka yöntemlere geçmem lazım
123789 Çokk dikkat et, bende de aynı problem vardı ve dikişlerim patladı. Ben bir çözüm bulamadım. Eğilip kalkmana dikkat et ben çok iyiydim diye umursamadım ama kabızlıkla beraber mahvetti beni
Birgul minibiranne magnezi kalsine var suya karistirp iciliyo onu dene istersen bi tadi cok kotu ama visne suyuyla falanda karistrabliyosun
Cnsnhr minibiranne ben dikişleri kendini toparlayana kadar katı yememeye çalıştım. Ekmek yemedim . Suçorba, hoşaf üçlüsüyle geçirmiştim ilk 10 günü sonra daha rahattım çok şükür
Pinarrrr minibiranne tuvaletimi yaptığında kanıyordu açıyordu doktorda öyle demişti. Fakat zamanla oda geçti
MinikMucizem1 Kayisi kaynat ic normalye ve cabuk iyilesmek icin dikislerine cok iyi bak kuru kalmasina dikkat et
123789 minibiranne dikkatsizlik yerimde pek durmuyordum ve kabızlık yani ikiside diye düşünüyorum. 5.günde patladı
Sweett minibiranne bende bişey yapmadım cnm Kabız olucam diye çok korkmuştum ama bnm olmamamın sebebi kullandığım kan hapı. Herkesi kabız yapıyormuş bni yapmadı çok rahat gecirdim o dönemi