MelisBesteninAnnesi Merhaba ☺️ Kızım 6 gün sonra 7 aylık olacak ama bu çıkamayan dişler beni benden alıyor gecemiz gündüZümüz karıştı ateşlenmeler öksürükler bitmek bilmiyor doktorun verdiği jel ve bitkisel jeller fayda etmiyor yine ağlıyor yine ağlıyor papatya yağı denedim oda aynı iştahsızlık başladı doktorumuz dişi çıkacak ondan dedi bir haftadan fazla böyleyiz benm gibi durumda olanlar var mı yada yaşamış olanlar var mu ya daaaaa şunu yap diye akıl verecek olan var mı 😣😣😣😣
teachersrn MelisBesteninAnnesi biz pırasayla çok rahat atlattık sanki, bu dedikleriniz olmadan alt iki dişi patladı buzdolabından çıkarıp verebilirsiniz eline soğuk soğuk iyi geliyor sıvısı diş jeli işine yarıyor
habibe_omerasaf MelisBesteninAnnesi aynı şeyleri yaşıyoruz su an uyku düzenimiz tamamen alt üst oldu iştahsızlık mızmızlanma vs hepsi var. Zor bir süreç Allah yardımcımız olsunn🌸
MelisBesteninAnnesi habibe_omerasaf şuan bi arkadaş yardımıyla papatya yağı denedim kızım gerçekten rahatladı pek inanmadım ama denedim çünkü son dkkaya kadar sabrettim papatya yağı çok iyi geliyor tavsiye ederim