betulergl Ben 4 5 gün oldu başvuru yaptim ama nerden takip edicem çıkıp çıkmadığını ve ne zaman çıkıyor sonuç
Fatmanurozgr betulergl Tc kimlik numaranın son hanesine göre e devlet üzerinden kontrol edebilirsin ☺️
Zumra0223 betulergl e devletten yardım sonuçları diye bakabilirsiniz bende 4 ay önce başvurmuştum ama daha yeni işleme alınmış bide eşim üzerinden denedik 2 gün önce inşallah ikisinden birinde çıkar
betulergl Fatmanurozgr e devlette pandemi on başvurusu var sadece takip etmek için nereye giricem onu bulamadım
Zumra0223 betulergl sosyal yardim sayfasına girince gelmiş geçmiş bütün yardımlar gözüküyo bende de sayfa çıkmadı işleme alındı yazıyodu işte
Fatmanurozgr betulergl tc kimlik numaranızın son hanesine göre gününüz gelmeden gözükmez birde cumartesi ve pazar günü ☺️
GameProMom betulergl benimki nisan ayından beri işlemde bekliyorda , sosyal yardım sorgulama yazınca ordan görebiliyorum 🙂 gerçi artık bakmıyorum umudum kalmadı 😀
GameProMom deryardakayra Burda dün başvurdum bugün param yattı diyen kişiler vardı , şanssız kesimdeyiz galiba
PonciKom betulergl e devlete onaylandıysa arama butonuna yardım yaz sosyalyardım kısmına gir orda gozukuyor
PonciKom betulergl evet daha onaylanmamış mutlaka orda gozukurdu ılk basvuru ise orda 1000 yazıyor 2. alımsa yazmıyor