Deletedmom311 Kızlar burun bandı, şeker, irmik bunlar benim bildgm yontemler . Var mı daha fazla kullanp etkili olan yöntemler paylaşalm güzelleşelim 😊😉
Seherronya Deletedmom311 şeker , irmik ne kız kek tarifi mi 😂😂 ilk defa duydum nasıl kullanılıyo siyah noktaya çözüm olarak 🙈🙈🙈
Deletedmom349 Deletedmom311 bende çok açtım böyle post 3 5 taneden fazla gelmedi 😂 ama benim etkili yöntemlerim var öncelikle kanalıma hoşgeldiniz dermişim şaka şaka mis gibi bi duş alıyoruz ve cildimizi beyaz sabunla yeşil de olur yıkıyoruz çıktıktan sonra bi tane mutfak leğenlerinden alıyorsunuz efendim içine fokurdayan suyu döküp kabı mutfak masanızın üstüne yada yere koyun banyodan havlunuzu da yanınıza alın ve kafanıza örtün suratınızı yakmayacak kadar Buhara maruz bırakın cildinizi ardından Sonrasında cildinizin yeteri kadar buhar aldığını düşündüğünüz bi anda ya diş ipiyle yada tel tokayla siyah noktaları sıyırın burnunuzun üstündeyse çok kolay çıkacaktır çenedeki biraz zorlar ilk seferden sonra çok minnacık bi zeytinyağıyla olmazsa bebe yağı da olur vicks de sürüyoruz ve daha uğraşacağımız için cildimizle tahriş etmesin diye burun dudak kenarı ve siyah noktalarınızın üstüne sürüyoruz bi tur da elimize diş ipi yada şu naylon iplerden alıp sıyırıyoruz siyah noktaları ohhh mis ardından buz alıyorsunuz bi kalıp eriyinceye kadar cildimize uyguluyoruz ve nemlendiriyoruz biraz kızarıklık olabilir sorun etmeyin yarım saate geçer üstüne makyaj yapmanızı tavsiye etmem 😇
Deletedmom311 Seherronya herhangi yüz temzleme jeline katıyorum o şekil ovalyorum peeling etkisi 😁😁 kek gbi oluyoruz sonra tüm vücuda uygulanablir hatta 😄😍
Deletedmom311 Seherronya ben d kullandım ama tüy yaptgnı bilmyodum 😃artk bulaştk bi kere en etkili o şu an 😃
Deletedmom311 Deletedmom349 aaa diş ipi çok iyimiş teskkr edrm denicem burnumda war bi tek ,çilek gibi hssediyorum çıktkları zaman 😂😃