Aselebru1 Melike25 kişiden kişiye değişiyor galiba ben doğurdum 15 dk sonra ayağa kalktım hemen oturmaya başladım zaten ebeler bana çok kızmıştı kızım Doğumdan çıktın bayılacak 9 -4 tansiyonun kan kaybettin yat dedi beni çıkartın normal odaya ben yatmıycam dedim 1 gece zor durmuştum hastanede :) şimdi 15 gün oldu 3 gün önce dikişlerim düştü :)
AslhanDivarc Ben hemen başladım neredeyse 1 gün sonra hastanede oturuyordum ☺ama yakın zamanda biraz kabız gibi olmuşum biraz zorladım galiba düşmeyen vajina girişindeki tek dikisim hafif acımaya başladı 🙁
Melike25 AslhanDivarc ya cnm benimdoğum yapalı 5gün oldubugün Mevlüt oldu istemeyende oturdum baya üstüne bi batma vardı baktım tam vajınaya yakın olan dikiş aralanmış hafif eşime gösterdim düşecek o diyo ya anlamadı bilmiyorum çok korktunuz açılıyı olabilir mi ne yapmam lazım
AslhanDivarc Melike25 bence açılmamıştır ya o kadardan bişey olmaz 5 günde daha deri birbirine kaynamamıştır ki öyle gözükmesi normal bence. Ama doktora gidin daha devam ederse
FDilek Brnde ilk oğlumda 20gün ağrıdan oturamadım çok dikişim vardı bide makata kadar kestiler galiba çok zor doğum olmuştu ikinci doğumumda hemen kalktım aysğa sıkıntım olmadı doktor 15 gün üzerine oturma dedi nolur nolmaz diyehep yan oturdum