tospikannesii Merhaba 14 günlük bebeğim çok hareketli, şapka falan taktığımda ne yapıp edip çıkartıyor, kafası sürekli hareket ettiği için kulaklarının şeklini değiştirdi resmen 😅 ne yapmam lazım düzelir mi büyüdükçe? Resmen kıkırdağın oraları ezdi🤔
Anneyeni tospikannesii ya 14 gunluk olmus buyumus sayilir artik annesi sapka takmaa biz nisan dogumluyuz sadece banyodan sonra takiyordum o kadar
tubist tospikannesii benim ilk dogdugunda kıkırdak kısmı ezikti. simdi cok normale döndü, kendiliginden. aman diyim yan yatirmayi unutmayin kafa yapisi icin. biz 3 ay sag sol yaptik her kalktiginda yoksa arkasi dumduz oluyor, arkadasin oyle oldu.
giz tospikannesii düzeliyor hiç merak etmeyin benim kızım kadar kepçe bir bebek yoktur şuan 18 buçuk aylık ve düzeldi diyebilirim☺️
tospikannesii Anneyeni kafasında durma süresi 2 dakika zaten ☺️ Direk çıkartıyor, sırf kulakları için takıyorum, eziyor kulağını, böyle kalmaz değil mi, büyüdükçe geçer?
Anneyeni tospikannesii doktor kulak yapısının genetik oldugunu soylemisti yani genlerinde nasilsa oyle olacak kulagii bende hep kepce olacak diye cok korkup sormustum doktora boyle cevap vermisti yanii sapkayla falan seklini degistiremiyoruz 😀
tospikannesii tubist aynen eziklik var, inşallah düzelir, yan yatırıyorum senin yaptığın gibi, birinde sağa birinde sola, bazen kendi düzeliyor nasıl beceriyorsa, görür görmez düzeltiyorum tekrar ☺️