Zhrnz Deletedmom349 umarim degildir hala isirdigi zaman cok kabarir iko cocugumdada var sivrisinege alerji cok hecmis olsun 🤲
esmerayes Deletedmom349 gozle pek gorulmez minik.bisey ancq bazalarinizin altinda veya sandik icinde falan olurlar ozellikle gece aciga cikarlar isirirlar yani bilemiyorum tani ben ona benzettim ama baska biseyde olabilir tabikide
TheLatte Deletedmom349 ben hic birine benzetemedim ya oğlumu sinek yediği zaman kabarıyo baya. Su çiçeğindede böyle olmuyo piredede. Alerjik bi durum olabilir yada sıcaklardan olmus olabilir.
Deletedmom349 TheLatte alerjik olma ihtimalinde yoğunlaştım ama hastaneye götürmeyi göze alamıyorum hastaneye gidene korona bulaşıyor
TheLatte Deletedmom349 farklı bişey yemişse veya giydiği bişey bile yapmıs olabilir. Kontrol edin yogunlasırsa tedbirinizi alıp gösterin doktora. Havalarda sıcak çünkü oda yapmıs olabilir.
Heisenberg Deletedmom349 Sineğe benziyor sanki. Böcek ya da örümcek gibi şeylerin ısırığı daha büyük kabarık oluyor bu o kadar ciddi bir şey değil gibi☺️ Kaşıntı için kolonya yerine soğuk su+tuz karışımını sürün anında alır bütün sıkıntıyı. geçmiş olsun🙏🏻