Erkek_bebik Kızlar Çarşamba gunu bebeğimin 2. Ay aşılari var ve aynı gün rotavirusude yapalım dedi doktoru zaten çok gazlı huysuz bir bebek çok korkuyorum ateş ve daha fazla huzursuzluk yapar diye sizin nasıl geçti aşı günleriniz ??
Pelo_00 Erkek_bebik Biz rotavirüsü aşısını 3.ayda yaptırdık doktorumuz 3.ay kontrolünüzde yapalım demişti. 2.ay zaten 3 tane aşı birden yapılıyor ağır gelebilir bebeğinize. 2.ay aşıları ilk gün uyku yaptı ikinci gün biraz huysuzdu ateş yapmadı.
Anneyeni Erkek_bebik biz rota yi 3. Ay kontrolunde yaptirdik 2 aylik asisida zaten uc tane biraz ates yapabiliyor 1 cay kasigi colpol vermistim rahatlamisti biraz huysuzlugu oldu ama uzun surmedi
YldrmBytkn Erkek_bebik rotavirus aşısını bence 3.aya erteleyin çünkü şimdi 3 asi birden yapılacak bide o yapılırsa ağır gelebilir. Benim doktorum da 2.Ay aşısı ile rotavirus aşısı arasında tam 1 ay olsun ne bir gün önce ne bir gün sonraya kalsın demişti.
mirayilknurtolga Erkek_bebik rota virüsü aşısını biz 3.ayda yaptırdık. Zaten 2.ay aşıları 3 adet. Rota virüsün ağır bir yan etkisi olmasa da diğerleri huysuzluk ve ateş yapabilecek aşılar. Yüklenmeyin derim. 3 gün yıkamamanızı isteyecekler, aşıya gitmeden önce mutlaka yıkayın.
Elaa11 Yarın bizim de asımız var sağlık ocağında ki bayan rotavuris aşısını da yapalım alıp gelin demisti. Çocuk doktorm da aşıdan sonra gelin hastaneye kontrole demişti.. ateş düşürücüm de yok. Önce doktora gidip sonra mi aşıya gitsem? Rotavuris asisiyla ilgili birşey demedi doktorum
Rapunzels Erkek_bebik bizde perşembe günü 2. Ay aşılarımızı olduk. Rotarix dahil tüm aşılarımız vuruldu. Tatlı bir uyku hali dışında hiçbir sorunu olmadı bebeğimin. Huysuzluk, ateş, ishal vs. hiçbirini yaşamadık. Bebekten bebeğe değişiyordur ama bu durumlar🙏🏼