Gulfem07 Hâlâ mama sandalyesi arıyorum böyle bir şey yok ya ikea antilop diyorlar biri de diyor oğlun 9 kilo sığmaz içine biri diyor fischer price portatif al sandalyeye bağla taşı istediğin yere götür peki bunların birleşimi yok mu hem portatif hem normali?
Ikram Gulfem07 kim dyo 9kilo sığmaz içine? Öyle saçmalık mi olur İkra antilop kullanıyorum kızım 13 kilo aşırı memnunum çevremdeki herkese ondan aldi
Deletedmom328 Gulfem07 sığmayacağını kim söyledi? 😂 bu insanlar ne tuhaf ya , 13.5kg çocuk sıgıyor 9kg nasıl sigmasın
Giraysmom20 Gulfem07 ben baby hope stella aldım çok rahat biraz pahalı ama bir çocuk için çok konforlu bir bakın derim
Gulfem07 Ikram ay tesekur ederim ya antalyada mağazada olsa gidip bakıcam ama yok internetten sipariş vercem.
Bhs20 Gulfem07 ay benden tavsiye en basit mama sandalyesini al ben a101 in mama sandalyesinden çok memnunum. Bı hevesle Chicco almıştım katlanır model çok hantal ve pahalı hic gerek yokmuş boşuna para asirida yer kapliyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Gulfem07 pilsan pratik kullanıyorum ayakları kaymıyor her yere tasıyorum kullanımı da pratik cok da guvenlı oyuröa yerı ıkra antılopa göre daha genıs
Gulfem07 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi antilop aldım çok güzel hafif her yere taşıyorum keşke önce alsaydım:)bacakları kolay sökülüp takılıyor anneme falan da götürüyorum.
Ummuhumeyra AyPerisiVeGokPrensininAnnesi nerden aldınız acaba ben bakıyorum bi sitede 75 lira bi sitede 150 lira niye bu kadar fark var anlamyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ummuhumeyra Hepsi buradadan aldım ben alırken kırmızı indirimde idi 90a aldım. Şimdi 130 olmuştu. Yined ehelsiburadayı öneririm. Pilsan satıcısından aldım.
Cnprtk Basit mama sandalyesi bende düşünüyodum ama işin içine girince öle olmuyo. Bebeğim çok hareketli ve düşmesinden korkuyorum. İkea da katlanmadığu için istemiyorm bir türlü karar veremedm kaba bir mama sandalyesi de istemiyorm bilmiyorm bulamıyorm ?