kubra_s Kızlar kullandıgımda lekelenme oldu 3 gün 3 günden sonrada 10 günü geçti yogun kanamam var dogum yapalı 3 ay olacak neredeyse bu ilaçla kanamam başladı sizdede oldumu bırakmayı düşünüyorum artık
BOLAHENK Evet, benimde kullandım kullanalı devamlı kanamam var, doktor da ara kanama yapar dedi, ama şuan için başka bir alternatifim olmadığı için ben kullanıyorum.
kubra_s BOLAHENK ara kanama olsa razıyım ama o kadar şiddetliki artık bırakıcam zaten sütüm 10 cc bile gelmiyor artık
kubra_s Siyahbeyazl şiddetli kanama olunca artık bırakmayı düşünüyorum geri çekilme ile 8 ay hamile kalmadım yasmin kullandım kullandıgım ay hamile kaldım
Siyahbeyazl kubra_s hap kullandigin halde mi hamile kaldin? ve siddetli kanamalari bilemicem bende lekelenme oluyordu
kubra_s Siyahbeyazl evet canım hatta yanlış yazdım ikinci ayımda hamile kaldım bende kist vs vardı doktor yumurtalıklarınj düzene koydugu için hamile kalman normal ek koruma yapmanız lazımdı dedi
Siyahbeyazl kubra_s anladim canim, ilaclari duzenli kullanmak gerek, bende cok uzun zamandir kullaniyorum ama allahtan supriz olmadi hic
kubra_s Siyahbeyazl canım hiç aksatmadım ama nasipte varmış demekki 8 ay boyunca bir şey olmadı ilaca başlayınca oldu