senemyavas Gümüş kapaklarda 925 ayar 999 ayar olanı var. Hangisini tercih etmeliyim? İnternette en uygun 106 TL ye var. İkinci el uygun fiyata satacak olan varsa onu da düşünebilirim
Sevgilimmm senemyavas bence kalkan alın .ben de aldım gümüş kapak ise yaramadı. Duruyor kenarda.. göğüs ucunun nemli kalmamasi gerekiyor. Gümüş kapak nemlendiriyor hep. Kalkan ise kuru tutuyor
senemyavas Uygrtn ürünlerin içeriklerini okuduğumda her iki ayardaki üründe bu ayarda olmalı vs yazıyor. İnanılmaz derecede kötü göğüs ucu yaram var. Ağlayarak emziriyorum resmen. Krem aldım lansinohun çok bi işe yaramadı.
Semaatls Ben şu an kullanıyorum 1 hafta oldu doğum yapalı şükür bur sıkıntım yok.999 ayar bemmki.Silver mom 150 liraya almştm bir kac ay önce.tansiye ederim.Kullanımım bitince satıcam.bende ama henüz erken benim için
senemyavas Semaatls 36.günüm benim de. İlk zamanlarda Bi beyazlık olmuştu. Bende aptallık bebeğim bu şeyden rahatsız olmasın diyerek beyaz kısmını çekmiştim iyice açıldı büyüdü ucu komple yara şuan çok açıldı yara krem etki etmedi