Ebru-isil Kızlar canbebe yeni paketin deneme boyunu açtım ama ıslaklık göstergesi yok.Acaba 3 numaralarda ıslaklık göstergesi yok mu ? Bunun dışında evy baby ve molfix de kullanıyorum arada.Bunların 3 numaralarında gösterge var mıdır ?
Kerevizkafa Ebru-isil bende can bebe kullandım ıslaklık göstergesine ihtiyaç yok ki çiş yapınca bezin önü sapsarı oluyo zaten 😂 valla slimfit yapmışlar bezi çok bependim ama bazen taşırıyor 😔👎
Ebru-isil Kerevizkafa sarı gözükmüyor işte sadece kakada 🤣 Ben çiş yapmış mı yapmamış mı anlıyorum ama eşim değiştiriyor benden başka o da göstergeli olsun diyor dışarda falan da kolay oluyor ya da uykusundan uyandırmamak için.Belki de numara büyüdükçe yok sanırım gösterge ☺️ Ben de beğeniyorum taşırma yapmadı 2 numarasında ama 3e de yeni geçtik sayılır.
Ebru-isil Yoan onu ilk zamanlar kullandım ama arka boyu kısa gibi gelmişti olmadı az sayıda paketinden denemek lazım.
Ebru-isil Pinarrrr ben de deneme paketinden mi acaba demiştim ya da 3lerde yok diye düşündüm teşekkürler.
Kerevizkafa Ebru-isil evet göstergeli iyi oluyo evy baby denedinizmi bn ondanda çok memnunum dokusu yumuşacık
Ebru-isil Kerevizkafa evet canım onu kullanıyorum ama 2 kullandım onda gösterge vardı.3 numarasında gösterge var mı ?