Cansu_ertem S1234 1 yemek kaşığı tereyağı erit. Başka bi kapta 1 su bardağı pekmez ve yarım su bardağı sıcak suyu karıştır. Kavanoza koy. Üzerine tereyağını ekle. Arkadaşım yaptı. Allah razı olsun ondan. Gece yatmadan önce 3 yemek kaşığı içiyorum bütün gece rahat ediyorum. Gündüz de etkisi devam ediyor. Kesinlikle tavsiyem. Yakı diye geçiyormuş kaynanası ona yapmış tarif aldım etrafımda emziren kim varsa söylüyorum dene bence bir şey kaybetmezsin
Humi S1234 cig badem ve kaju cok erkili. Kayisiyo sekersiz kaynatip bol bol icin ve bol yesillik yiyin. Bende cok etkili oldu bunlar. Sakin pes etmeyin emzirdikce cok fazlalasicak
Ate2020 S1234 öncelikle olabildiğince uyku dinlenme, her gün ılık duş, düzenli ve sağlıklı beslenme ve pozitif düşünme 👍 olabildiğince süt vermeye çalışın be bol bol emİrin sütünüz gelmese bile emzirin ki beyne süt üretmek için gerekli sinyaller gitsin
Mom626363 Ilık dus al su tuketimini en üst seviyeye cikar komposto iç ve bebegin uyudugu zaman uyu dinlenmekte süt yapiyor
Cansu_ertem S1234 1 haftalık bebeğim geceleri ağlardım. Şuan şükür ikimizde rahatladık. Mama almıştım gece içmeye başlamadan önce verme gereği bile duymadım
Trgaf Yazilanlarin hepsi etkili ama incir ,ozellikle dereotu ve bestlsk damla bunlarda inanilmaz fayda saglar