Humi Hra bende merak ediyorum benim biraz genisledi ve korkuyorum eskisi gibi olmayacak diye. Genislemedi diyenler eslerde onayliyormu genislemedigini?
Hra akillibidikcgty 30 gün oldu doğum yapalı aynada bakıyorum çok açık geniş gibi duruyor dışardan duruşu yanıltıo galiba 🤔
210796 Hra 30 gün çok erken bir zaman ama.o kadar bebek çıkmış ordan.gerçi ben hala inanmıyorum😂şimdi bende 10 ay geçti baktığımda doğumdan önceki gibi.ilişki olmadığı için çok emin konuşmıyorum
Ate2020 Humi benim eşim genişlediğini söylemişti sorduğumda, ilk birlikteliğimizde. Ama şu an daha iyi sanırım yavaş yavaş toparlıyor. Kegel egzersizlerine başladım umarım bir faydası olur🤷♀️ Biraz da olda genişlemesi normal ama
parksuho Doktorumuz bir kaç şey önerdi eski haline dönmesi için. Tuvaletininiz yaparken 2 kere tutup beklemenizi sonra devam etmenizi öneririm her tuvalette deneyebilirsiniz. Bana doktorum önermişti.
Humi parksuho cisini tutup birakma cok yanlis bi hareket hala eski egitim alan doktorlar oneriyor malesef. Bi arastirin isterseniz ben pilates egitmeniyim asla onerilmiyor. Bunun yerine cisinizi tutup birakir gibi gun icerisinde fazlaca yapabilir yada bacaginizin arasina topu tutup sikip birakin ☺️