Damlisss edavemiraduruu 15 dk 15 dk erkene çekebilirsiniz. Bi saat erken kaldırmak olan düzeninizi de bozar
gezentianne edavemiraduruu Hayır gündüz ne kdar kaliteli uyursa gece de o kadar kaliteli uyur, gündüz az uyursa gece çok ıyur ya da erken uyur mantıgı yanlış. Akşam her saatte banyo yaptırın uyutmaya calısın. Ben öyle öyle erkene çektim alıştı artık
edavemiraduruu Asilzadem 12 olsa şükür ederim inan hâlâ uyanığız illa saat üçü dördü bulacak sonra öğlen kalkacağız 😅
jsmn Bende öyle okudum 15 dk 15 dk çekin diyolar benimkide 12de uyuyor bazen 2-3. Bakıyorum da nasıl 9da uyuyan bebekler var aklım almıyo.
Damlisss jsmn bebeğim 9 10 arası uyuyor bazen 9 da. 7 de ayaktayız güne erken başlayınca erken kalkıyorlar. Mesela geçen gece 11 de uyudu yine 7 8 gibi kalktı. Am uykusuzdu. Yani geç yatsa da erken yatsa da erken kalktığı için. Günü ona göre ayarlayıp erken kalkıyorum çok zor ama alıştım
jsmn Damlisss benimki geç yatıp geç uyanıyo erken kalkınca agresif oluyo. Daha önce bi araştırma okumuştum genetikmiş. Ama bilemiyorum alışkanlık edinir mi. Bende geç yatardm. Erkene çekmek istiyorum bende ama bakalım.
miracinnannesii edavemiraduruu yaparsın canım bende yaptım her akşam yattıgı saatten 20 dk daha erken koyup uyutmaya calştım 11-12 de uyuyab bebegm 9 da uyuyor sabah 8 de uyanıyor maşaallh 🧿 tabi bunun için biraz sreye ihtycın var . Her akşam 20 dk daha erken koy baslarda braz sıkıntı cıkartr ama gün geçtikçe gözleri ovuştrmaya baslar ama rutini kesnlkle saatinde uygulaman gerekiyor
edavemiraduruu miracinnannesii Teşekkür ederim canım inşallah başarırız ya o da yoruluyor bende Birde tek memede uyuyor
miracinnannesii He birde gündz uykularına cok dkkat etmen lazım cnkü gündz uyuyab bebekler gece cok daha güzel uyuyor uyku sinyalleri takip et be uykusu geldiği gbi uyutmaya calş benm oglum gundz düzenli uyuyunca gece masaallh cok daha guzel uyuyor
minikailemmm edavemiraduruu bebegim sürekli 12 1 den asagı uyumuyor ve ben dün 10 da kaldırdım en azından aksam 11 de yattı bugun 9 bucukta kaldırdım inşallah biraz daha erken yatar aksam bakalım deniyorum bişeyler 😂