Edauu Kızlar geceleri bebeklerin üstünü örtüyormusubuz cok sıcak ben örtmüyorum yanlıs mı yapuorum acebea, üşüyebilirmi bilmiyorum ama izmir cok sıcak cokkk
BoncukAnnesi Edauu daha örtmemle birlikte depinerek üstünü açıyor bide uyanıyor sıcağı hiç sevmiyor örtmediği halde çarşaf bile ıslanıyor bide tek zıbını ile uyuyor 🤷🏼♀️
asyasare Edauu ben ankaradayken ortmuyordum sicakti ve kizim ortsemde aciyordu. diyarbakira tasindik 2 hafta oluyor burada klimasiz uyumak imkansiz. 24 derecede calisiyor klima muslin ortuyorum ama gece onu bile ustunden defalarca atiyor.
Edauu BoncukAnnesi benimde oyle örtmeyince kötü hissediyorum ama cok sıcak örtsemde sdediğn gibi kalmıyor bisey üstünde
BoncukAnnesi Edauu aynen kuzum bide biz konyadayız evimiz aşırı aşırı sıcak ama ben kendim ne olursa olsun üzerimde yada bacağımın arasında örtü olmadan uyuyamam😀 oğluma da Müslim örtüyorum ama yok yani imkanı yok istemiyor sürekli uykumda vücudunu kontrol ediyorum çok sıcak oluyor ztn
Aycalyaa Edauu ben Ankaradayım örtmüyorum ama bugün müslin örterim serinledi akşamüstü gerçi üstünde ne kadar durur bilinmez tepinerek açar 😊
BoncukAnnesi Edauu bize çekmemişler sanırım eşim de örtmez üstüne sürekli açar resmen uykumun arasında bi onun bi onun üstünü örtcem diye serseme dönüyorum 🤣